Klubnyheder

Julekalender 2022 - sælges fra 1. november 2022

31. oktober 2022, 13.23

BOV IF julekalender 2022


Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket er ensbetydende med, at årets BOV IF julekalender kommer på gaden igen. Samtlige husstande - i den gamle Bov kommune - vil i løbet af november blive besøgt af en julekalendersælger fra en af Bov IF’s afdelinger.


Kalenderen er som tidligere år, en form for lodseddel. I tiden fra den 1/12 til 24/12 2021 vil der dagligt være gevinst på 2 gavekort á 300 kr., dog 2 x 500 kr. den 24/12 til dagens forretning, som fremgår af kalenderens bagside. Der er gavekort til en samlet værdi af 14.800 kr.


I år vil der igen, enten stå ”gevinst” eller ”nitte” under lågen. Gevinsten og datoen hører sammen med det gavekort, som tilhører annoncøren, som står på bagsiden.


Gavekortet kan ikke hentes før den pågældende dato, hvor ”gevinst” er synlig under lågen.


Kalenderen koster 30 kr., og der er trykt 2.000 stk. Hele overskuddet går til ungdomsarbejdet i BOV IF.


Alle er derfor sikret, at de ved køb af kalenderen støtter et rigtig godt formål. Vi håber derfor, at man tager godt imod vores sælgere, når de ringer/banker på. Der vil også være salg af kalendere i SuperBrugsen og FarveHexen, så længe lager haves.


Fra Bov IF’s side skal der lyde en stor tak til vores trofaste sponsorer, der atter har gjort det muligt at udgive BOV IF julekalenderen 2022.


Vi vil hermed også sige tusind tak til de personer og firmaer der har støttet Bov IF, som passive medlemmer. Der bliver sendt girokort ud til mange borgere og firmaer i Padborg hvert år i september, og det er selvfølgelig frivilligt at indbetale. Dette beløb går også til støtte til vores afdelinger i Bov IF. 


Tusind tak for støtten.

 

Med venlig hilsen

BOV IF Hovedforening